uFeel.me
Паднах си... :)
Автор: Etchi,  6 юли 2008 г. в 00:17 ч.
прочити: 767

Паднах си, но не по мъж,
паднах от един стол бял,
докато кажа "Баби, я се дръж"
строполих се (кой видял, видял)

Срам ви казвам, резил голям
излагация насред мегдана,
аз на един стол не ще се дам
обаче кръста пак ме хвана...

Няма друго поражение по мене
само дето взора леко промених,
че нивото си намалих без време
(е то личи си де, от този стих).

:)

06.07.08г

(цикъл "Пахортували си баби млади")

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me