uFeel.me
ПРОЛЕТ В БДИМ
Автор: aza_9,  21 март 2011 г. в 22:59 ч.
прочити: 257
ПРОЛЕТ ПУКНА, НИЕ - НЕ    \"Cool\"

ТАЗИ СУТРИН СТАНАХ РАНО РАНО,
АЗ ПРАСЕНЦЕТО СИ ДА НАХРАНЯ.
ГЛЕДАМ СЛИВАТА НА ДВОРА ЦЪФНАЛА,
ЧЕ И ГРАДИНКАТА МИ СА УСМИХНАЛА.
ДРАГУ МИ СТАНА ОТ ТАЗ КРАСОТА
ОТПУСНАХ ГЪРЛО И ОТ ДРАГОСТ ЗАПЯХ.


ПРОЛЕТ ПУКНА, АМА НИЕ - НЕ!
ФАНАХМИ СА ЗА ЗЕЛЕНО,
ПРОЛЕТ Е, НИ ШЪ СА МРЕ!


НА ПРИПЕК СЕДИ КОМШИЙКАТА МАРА
БАЯТ ХЛЕБЕЦ СИ ДРОБИ ЗА ПОПАРА,
А ДЯДО РОСКО ОБИКАЛЯ И МИРИШЕ
ДЪЛ ЦВЕТЯТА, ИЛ ПОПАРАТА СКРИШОМ?
ЗЛАТНАТА НЕДКА ПРЕЗ ПЛЕТА НАДНИЧА,
ДА ХАПНЕ ОТ БАНИЦАТА НА КРАСКА ТИЧА.


ПРОЛЕТ ПУКНА, АМА НИЕ - НЕ!
ФАНАХМИ СА ЗА ЗЕЛЕНО,
ПРОЛЕТ Е, НИ ШЪ СА МРЕ!


АБО И ЧОБАНИНА ИДАТ ОТКЪМ РИКЪТА,
РИБА СА ХВАНАЛИ, ДА ВАРЯТ ЧОРБЪТА.
ПОПА И ДАСКАЛА КЪМ КРЪЧМАТА ГЛЕДАТ,
ВЪТКА Е ИЗНЕСЛА ВЪН МАСА ДА СЕДНАТ.
ФСИЧКО Й ЦЪФНАЛО, ВРАБЦИТЕ ПИСУКАТ,
ПРОЛЕТ В БДИМ Е ДОШЛА, ЕЛАТЕ И ВИЙ ТУКА!


ПРОЛЕТ ПУКНА, АМА НИЕ - НЕ!
ФАНАХМЕ СА ЗА ЗЕЛЕНО,
ПРОЛЕТ Е, НЕ ШЪ СА МРЕ!     \"Wink\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me