uFeel.me
ПРИНЦЕСА - ПОЕТЕСА
Автор: Liliyanaandreeva,  31 март 2011 г. в 19:22 ч.
прочити: 228
ПРИНЦЕСА – ПОЕТЕСА

Станах аз принцеса,
даже съм царкинка,
щот съм пуйетеса
в лиричната градинка…

Яхам си Пегаса,
яко си го шпоря,
щот съм ВИПер раса
с простосмърни не говоря…

Майче ми завиждат,
тайно пак хихикат,
и слухове прииждат,
че пуйка рошава ми викат…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me