uFeel.me
ПОРНОЗВЕЗДА
Автор: dancho,  27 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 366
С нежна усмивка и блестящо руса коса
мойта приятелка е порнозвезда!
Парите целува-пачки безброй,
за мен все повтаря:Кой ли е той?
С други се среща,мене ругай,
че приятел съм верен всеки го знай!
Само аз не разбрах:Сватбата кога бе,
кога се сгодихме и че имам дете?!
Много е странно и непонятно за мен-
уж съм ерген,а на жена съм във плен.
Косата не знам как потъмня,
израз на ужасно мрачната и душа.
Но дори с черна коса и от катран душа,
мойта приятелка е порнозвезда!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me