uFeel.me
ПИСМО ДО БДИМСКИТЕ БАБИ
Автор: aza_9,  17 август 2010 г. в 19:49 ч.
прочити: 658
\"Cool\"ПИСМО

ЕЙ, НАПЕРЕНИ БАБИ БДИМСКИ,
ДЕ СА ИЗПУКРИХТИ У ТАЯ ЖЕГА?
СЕ ЗА ВАС СА УГЛЕЖДАМ И ПИТАМ
В СЛЪНЧАСАЛИТИ, ГУРЕЩИ ДНИ.
ДЕ СТЕ, НА СЯНКА ЛИ ПИЙТИ УИСКИ
ИЛИ ПУ БИКИНИ СА ПЛАКНИТИ
НА МУРЕТУ В СУЛЕНИТИ ВУДИ?

ТУК ПРИ МЕН СИ Е АРНУ- ПРУХЛАДА.
КЛИМАТИКА РАБОТИ НОН СТОП.
И АЗ, УЖ ЧУСТВАМ СА СЕ ПО-МЛАДА,
ПЪК НИ МОЙШ МА ИЗКАРА И С ТОП!
СЕ ЧЕКАМ НЕКУЯ УТ ВАС ДА СА УБАДИ,
ДА НАПРАЙМ ЕДНО НОЩНУ ПАРТИ
ДОЛУ, КРАЙ НАЩА РИКЪ ПРУХЛАДНА.

ТАМ НИЙ МОЖИ ДУБРЕ ДА СА РАЗЛАДИМ
У ВУДЪТА, НА ТРИВЪТА ПУД ВЪРБЪТА...
АМА НА ЧУВЕК КАТУ МЕН НИ МУ ВЪРВИ,
САМУ МЕЧТЪТЪ МА УДРЯ В ГЛАВЪТА.
МЕЧТАЯ СИ - РАЗЛАДЕНИ, ПРЕМЕНЕНИ,
У КРЪЧМАТА ДА ИДИМ ПРИ НАША ВЪТКА,
ПУ НЯКУЯ БИРА ДА ПИЙМИ СТУДЕНА,
НА СЛАДКИ ПРИКАЗКИ И ШИРОКА ГЛЪТКА...

АЙДЕ БАБИ, ИДВАЙТИ СИ В СЕЛУ ВЕЧИ,
ЧИ ТУК НАСТАНА СКУКА И АРТЪК!
САМУ ВЛЮБЕНАТА КОТКА МЕЧИ, МЕЧИ,
ТЪРСИ СИ ЕША ЗА ЛИБОВ И ДАМАЗЛЪК.
ТО И АЗ ТЪРСЯ, АМА- ДЕ ГУ? В ТЪЗ КРИЗА
МАЙ Е ПРУДАЛ И ПУСЛЕДНАТА СИ РИЗА
И Е ФАНЛ ПЪТЯ ЗА НЕКУЯ ЧУЖБИНА,
ПЪК АЗ ДА СИ ЧЕКАМ И ДО АМИНА!


ЧЕКАМ ВИ С НЕТЪРПЕНИЕ В БДИМ!
ВАША - БАБА АЗА КРАСОТНАТА.\"Kiss\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me