uFeel.me
ПЪРЗАЛКА ПО ЦВЕТНАТА ДЪГА
Автор: Liliyanaandreeva,  24 юни 2011 г. в 06:57 ч.
прочити: 183
ПЪРЗАЛКА ПО ЦВЕТНАТА ДЪГА

Нещо пак обзе ме луда, неистова тъга -
уж с Бога наш ще правим ново шоу,
а се изпързаляхме по цветната дъга
и летим сега стремглаво все надолу…

Правим коли и самолети кат/ играчки,
но не сполучихме в битовия ни модел;
оказва се, че в живота нямаме спирачки,
а папата погрешно Библията е прочел…

Така се суетим и щура паника настъпва –
с ресурсите и екологията сме го закъсали;
властта от дълга и отговорности отстъпва
и годините за преход май че сме проспали…

Преизпълнихме нормата си по генетика –
гордеем се, че сме породисти и мачисти,
но яко закъсахме по физика и аритметика;
човещина не се прави с попове и чекисти…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me