uFeel.me
Овен ядосан пътя да не ви пресича
Автор: Aries,  29 юли 2012 г. в 04:18 ч.
прочити: 288
Знаете ли, мили хора,
що за дзвер расте на двора?
Кротка, пухкава, добричка,
малка, беличка овчичка.
Има си рогца завити,
вълна бяла, в дните мразовити.
Радват й се малките дечица,
а тя кротко си пасе тревица.
Но недай си Боже таз овца да разяриш,
най-добре да се научиш да летиш!
Ще обърне двора и ще те намери,
и с рогата си ще те халоса без да мери.
Овцо ако бъде изигран,
няма где да се спасиш, повярвай, знам!
Кумчо Вълчо ряпа да яде,
от Овен ядосан по-зле, няма накъде!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me