uFeel.me
От Call ме направи
Автор: nella_gold,  21 юли 2011 г. в 11:31 ч.
прочити: 293
Тъпо... Все на мен ли ще се случи?!

Кога ли някой ще сполучи?



Я от call ме направи -


стига си се жалвал само.



За стих не знам, но май


ще се наложи да сполуча сам.



Е, когато завали, понеже...


За call ще трябва и вода, нали?!



А ти сега се усмихни!


Денят е толкова красив, уви... :)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me