uFeel.me
Основателен довод
Автор: vesan,  20 септември 2012 г. в 22:15 ч.
прочити: 202
(из цикъла \"Вицове в рими\")

„Разбрах, че със мъжа си, мила Мими,
сте имали скандал, дори дочух,
че май ще се развеждате! Прости ми,
но вярно ли е, или само слух?”

„Така е, да!” „Защо?” „Ами защото
за неговия кръгъл юбилей
такъми подарих му – най-доброто –
за риболов... „Шимано апогей”

„Нали е риболовец! Супер значи!
От тебе знам, че вече сума време
той всеки път, когато има начин
за риба ходи. К`ъв му е проблема?”

„Проблема е, че взе ги, повъртя ги
в ръцете си, и сетне ме попита;
«Това пък за какво се ползва, драга?»
и... после причерня ми пред очите!”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me