uFeel.me
Още малко и аха...
Автор: kateto,  14 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 617
Миро,Миро-зайче мило,
къде си снощи било
и защо от мен си скрило
туй скъсано ветрило!?
Мацо,Мацо-пържена цацо
де се скиташ цяла нощ
и защо ходиш ти от кош на кош?
-Там не ще мамериш нито грош.

Тея двамата аха,аха
още малко и аха
и ще паднат в ямата.

Лори,Лори-мило пони
имаш ли бонбони
или някакви жетони
да си купя аз кулони?
Тишко,Тишко-срамежлива мишко
защо си скришно пило
туй пенливо вино?

Тея двамата аха,аха
още малко и аха
и ще паднат в ямата.

Дебора и Ицо
ще ядат по малко жито,
а пък после ще си легнат
и до утре ще се стегнат.

Тея двамата аха,аха
оше малко и аха
и ще паднат в ямата...

Посветено на моите приятели

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me