uFeel.me
Осемте луни на една поетеса...
Автор: Robbert,  26 юни 2011 г. в 11:45 ч.
прочити: 427



Стоя си в къщи по пантофи,
червени прашки и халат,
а на небето кат картофи
луните осем греят пак.

Броя ги страстно, романтично
любовно чудо чакам аз,
да стане нещо неприлично
в градината, в лехата с праз

В очакване звездите гаснат
и устни нецелувани горчат
луните скоро ще пораснат
и утре ще ги преброиме пак.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me