uFeel.me
Опит за... Умница?! ;)
Автор: Snowflower,  19 април 2011 г. в 11:33 ч.
прочити: 305
 
 
  “16


събудих се
за разлика от мечките
аз спя през лятото
а зимата върлувам
и ако можеш
да ме назовеш
ще те призная
за умник
или умница
ха
ха
ха

GLOG




Де що имам ум в главата
сбирам - включвам се в играта!

Вирусче (навярно грипно),
може би си или пък
огънче в камина, живо,
чакащо да спре след път,
в хижа скрита из гората,
пътник с раница на гръб?

Да не би да си… лавина?
... водна мощ под тънък лед?
Или дух в... червено вино,
сред приятели приет?!

Ако ли не съм познала
и не съм те назовала,
ръся с пепел таз главица,
дет’ се прави на умница! :))))))


   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me