uFeel.me
Олимпийска сила
Автор: siropov,  30 октомври 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 325
Телевизията таблица с медалите показа
и макар работата да е гнила,
признавам - без омраза,
Германия е олимпийска сила!

Но вчера бе денят в Торино чуден,
друга новина бе света покрила,
три злата и стар рекорд пробуден,
вече Австрия е олимпийска сила!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me