uFeel.me
Ода за ученика
Автор: Hlapi,  1 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 1868
Вече писна ми от този училищен живот,
От мен се лее само пот, гореща пот,
Ако двойка по геометрия отново донеса,
Тридесет шамара аз ще отнеса.
Майка с гаджето пак да ме завари,
Историята по гърба ми отново ще да шари.
Ако с кучето се аз закачам,
От задача на задача по алгебра ще прескачам.
Съществителни, прилагателни, глаголи...
Не знаеш ли, българичката за три недей я моли.
Помпите по физика са трудни
А и със съучениците ми сме си малко мудни.
Щом госпожа Хикс с токчето почука,
Някой по химия отново ще да сгази лука.
Умирам, боже, помогнете!
По музика пък хич не ме търсете!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me