uFeel.me
Ода за Хлеба и хлебарките
Автор: Humoreska,  30 октомври 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 916

Имам си една хлебарка-
тя е моята другарка
Ходи, лази и яде
Все се чудиш откъде
Тая сила я намира
Все край теб да се навира

Тая моята хлебарка-
Тя голяма е бунтарка
Хлеба казва се и има
Много тя от нас да взима
Прави партия хлебарска
Политиката й е гробарска

Геноцид на свойте прокламира
Геноцид за хора рекламира
Как да лазят и да атакуват
Хлебите умуват
Свои имат те къде ли не
Даже в твойто портмоне

И нощта като настане,
всяка с работа ще се захване
Тихо работата ще си вършат
Всички манджи ще забършат
Целите ще ни полазят
Нервите ще ни прегазят

---------------------------------------
Това е едно мое брутално стихотворение(със запазени авторски права), което посвещавам на всички хлебарки, които понастоящем живеят на аванта в блоковете на Студентски град. И не на последно място - на техните любвеобилни хазяи, които толкова са се привързали към своите малки приятелки(Хлеби), че редовно ги пръскат със скъпи парфюми като Raid, Killtox и прочие.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me