uFeel.me
Обличане на голата истина
Автор: rosen_rosen,  10 октомври 2012 г. в 09:52 ч.
прочити: 384


Дядо Румен и дядо ви Даню –
със открити, широки сърца,
турят нещо си там – у тиганю
и приготвят богата софра.

Нещо тъмно, зловещо замислят
за добричките БДИМ-ски жени.
Под сурдинка шептят и се кискат,
скрити в черни расà и бради.

Ма... забрайли най-важното нещо –
да поканят на плаца-мегдан
сите бабички, дето горещо
са подготвят за кастинга – с плам...

И какво ги вълнува? – познайте! –
по кого всяка бабка тъжи.
Ако знаете, моля ви – трайте –
нека блъскат дебели глави.

Има сигурна, яка система,
проверена от време оно –
време никакво тя не отнема,
пасва точно за всяко селò.

Но за БДИМ – някак по е различна,
щот бабèтата имат Оскàр.
Всяка мой да са прай симпатична –
нападател, защитник, вратар...

Ша са справят хептен безпроблемно
с тия наши апапи добри
и кюляф ша им спретнат – безвредно,
чак ша видят по пладне звезди.

Затова – нека масата стягат,
да не мрънкат, да слагат мезе.
Всички нека натам се отправят
и до утрото БДИМ се тресе!


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me