uFeel.me
ОТВОРКО
Автор: Liliyanaandreeva,  20 юли 2011 г. в 14:46 ч.
прочити: 163

Ще ги настъпя много яко по мазола

и ще кажа на всички истината гола...

Но от страх сърцето ми примира, тупка

и затуй ще изкопая тук дълбока дупка...

Там ще викна с глас голям гръмовен аз:

\"С дълги магарешки уши е цар Мидас!\"...

Ще припикая още парламента и мавзола,

но тайничко ще уринирам през крачола...

И нали съм си с кадифен характер мек

със силни на деня - толерантен съм човек!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me