uFeel.me
ОБЕДНО БДИМ - ВДЪХНОВЕНИЕ
Автор: Slava56,  6 септември 2008 г. в 13:49 ч.
прочити: 473

Изпълних успешно, значи

някои ежедневни задачи:

на пазар с внучката ходих,

няколко бакалии обходих -

за обяд и вечеря да са приготвя.

И реших - днеска няма да готвя.

Доматки, сиренце и нещо от вчера

в хладилника все ши намеря...

И туй - щот ми са вдигна настроението

и пак ма цапна вдъхновението!

Питати що ма вдъхнови, значи...

(Ут смях пак ша ми са приплачи!)

То вярну, чи здравата ма раздруса

на баба Дочка за селуту афтубуса,

ма и на Дива сватбарските приготувления

ми надигнаха доста наструението!

А и на младите дедовци закачките

дупринасят за леко решаване на задачките.

Пък на Краска и Стаска лечебната отвара

много бързо сваля от душите товара.

Не е нужно друго лечение спешно -

тя "смехообмена" възстановява успешно!

То всъщност дубре, чи баба ни Краска

вечи си дОди ут Небраска,

че дедо Жоре война захвана,

щоту бабите за...размера съ фанаха!

Ама Краска и Ана дубре гу подредиха,

де с кавга, де с добро - бързо го усмириха!

После Дива и Краска сложиха Гради на мушката!

...

Уфффффффф, забра`их, чи имам за печене чушки!

Ай пучинети си малку, икиндия да мини!

Пък довечерка можи пак да намина!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me