uFeel.me
Новини от леля ви Стояна!
Автор: hrizantema,  25 май 2010 г. в 09:45 ч.
прочити: 300
Доста време мина вече,
новини ви обещах,
ох,но нещо все ми пречи,
май ще стана аз за смях!
Да започна първо с кмета,
той забрави се комай,
в къщи гледа си прасета
и за селото нехай!
Ужким обеща да прави
механа и селски мол,
ама има много здраве,
пише му се автогол!
В общината ходи рядко,
че прасетата гои,
мерне се съвсем за кратко,
все във къщи си стои!
Докторката пък горката
уж е учена жена,
гледам я плете краката,
май попийва през деня!
В кооперацията нещо
работата не върви,
председателят усещам
далаверите върти!
Хайде,спирам аз до тука
работа ме чака,ей,
трябва да копаем лука
двама с моя лесничей!







    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me