uFeel.me
Но
Автор: gabu_95,  3 януари 2010 г. в 17:24 ч.
прочити: 552

НО

Мразя себе си,
мразя целия свят,
но въпреки това все още те обичам

От болка се разкъсва сърцето ми,
но въпреки това мисля за теб.
Боли ме когато дишам,
но отказвам да те забравя.

Останаха ми само спомени,
но не бих ги заменила за нищо на света.
Сега в спомени живея,
с надежда че утре ще те видя пак.

Ще плача с милиони сълзи в минута,
но не няма да се откажа от теб...
Няма
Обичам те!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me