uFeel.me
Никотин
Автор: Dili_Di,  10 март 2011 г. в 21:18 ч.
прочити: 232
Фасчето във джоба -
пряк билет за гроба.
Никотина мазен
вдишвам на талази.

Лекарите казват:
\"Бързо ги отказвай!
Не ще и дума,
по-скоросмъртни са от чума.\"

Но навикът противен
направил ме е свръх лабилен.
За цигара, хора,
влизам във затвора.

Пробвах много пъти
аз да не запаля...
Лъжех се в ума с,
че това е краят.

Но след ден, отчаян,
тичах за кутия.
Паля и съм в рая!
Обичам ги - не крия.

Явно е - до края
с тях ще си остана...
Заедно във гроба
нас ще закопаят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me