uFeel.me
Нещу морску и мокру... :)
Автор: nella_gold,  17 август 2010 г. в 21:14 ч.
прочити: 518
И многу актуално:
на плажъ тъз година,
(ам, не чи нещу – саму чух зад плетъ),
пуснали съ новъ шамъндура у морету.
Седи и мъдри са, и малко дажи
бълбучки у водатъ пра`и –
сякъш чи съ дави.
Когиш я зърнити, пазети съ от нея.
Защоту е душла, мъъъ чак ут селу ,
и толкус `ода никогиж не е й видела.
Ма иначе на сянка варди съ горката.
И `га я напиче, току съ пунамокри,
морету дига са на две – три котви.
Сегиз –тогиз със кремуви съ мажи,
дан` изгори, ам саму тен да пра`и.
Чи чула някъде край плета –
как градскити мандами са мажът
с някъкви пумади – дано ги слънцету пожали.
Затуй, пазети съ, ви казвам,
узъртайти съ, да съ нивидялу,
че сайким някой си ут вас да ни пустрада.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me