uFeel.me
Недоразумение
Автор: vesan,  2 декември 2009 г. в 18:40 ч.
прочити: 208
(из цикъла „Вицове в рими”)

На доктор Иванов му се наложи
по спешност да пътува в късен час.
Обади му се, силно разтревожен
и нервен пациент; „ Елате в нас
веднага моля, тъщата повръща!”,
но за беда да д-р Иванов
колата му, паркирана пред къщи,
стоеше с гума спукана. Готов
късмета си, държавата, съдбата
да проклетисва, той извади крика
и тъкмо смъкна гумата, когато
дочу, че някой в тъмното го вика;
„ Какво, колега правиш?” „ Колелото
ще свалям!” „ А, добре, тогава аз
ще взема пък СD-то” и докато
му каже „чакай”, щанга взе и „прас”,
„колегата” среднощен със замах
разсипа предното стъкло на прах.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me