uFeel.me
Не така бе мила! :)))
Автор: tarapo,  12 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 466

О-о-о, Не! Какви ги вършиш мила?!

Защо в тази чиния?!

Ама, колко яйца си разбила?!...

Мале-мила - каква пихтия?!!!

И какъв е тоя "фасон"

даже тигана - големия!...

Ама... какво правиш с тоя котлон?!!!

Това не е храна, а... отмъщение!...

Не, не, не!!! Не слагай олио!!!

Боже! НапрАви ги на... фрапЕ!

И защо ти е това фолио?!...

СготвИ ги на..."канапЕ"

- Стига!!! Какви са тия сцени?!

Зная как се пържат яйцата!!!

- Така лиии?! Да видиш как ми е на мене,

когато карам колата!!!...

:)))))))))))

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me