uFeel.me
Не съм такваз!!! :)
Автор: pin4e,  22 май 2012 г. в 12:18 ч.
прочити: 656

да не сЪ чИте! Хич! ( 18)

 

 

Млогу ми съ праИ секс! Уж не съм такваз, бе джанъм!

Ма Гуран гу няма днес. Сякаш, чи гурътъ фана!

Гледам младийо съсед, чи захожда към бустаня.

Дъл дан ръгна по напред и да падна - кът пияна...?

 

Да  съ спъни... върху мен, и да земи да напипа

 древнию ми сутиень , дет гу купиУ ут Игипет.

Да пумисли, че съм труп и да земи да ми диша

из устата  кату луд, със изик кът на дервишин!

 

Тооо, кът гледам в тоя пек няма ‘ Ора из нивята!

И съседа е чувек.... Пък чувек е и жината!

Бошке, ко са размичтах? Гледам, чи Гуран си иди.

Би ми дал гуляяям... пердах. Ко си мисла, аку види.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me