uFeel.me
Навътри в жувотя
Автор: pin4e,  10 септември 2010 г. в 23:20 ч.
прочити: 651
( да съ чите меку! Или пуне с антидиприсант!) :))))

С Иринка двети нещу сми са смахнали!
Плитем и си разплитами чурапити.
Пугледниш - на митлити сми са яхнали.
Държим са кату некуй дърти лапита!

\'Ич ни плитем, ни копами, ни готвим!
Кукошкити- ут глад- сми изпотръшкали.
Замязали сми на смръдливи дропли-
сидим, лежим и саму жалну пъшками.

Закоту напуследък сми ф дипресия!
Утвътри  чума- хапи и та тътри.
\'Ку бяфми млади щяхми \' са убесим,
ма веки сми ф жувотя по-навътре.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me