uFeel.me
Насмешлива луна
Автор: vesan,  21 май 2009 г. в 15:51 ч.
прочити: 201
В камината ласкаво огън гори
гали с отблясъци твоето тяло
изтегнато голо пред мене. Дори
огънят своето мъжко начало
да влее в теб иска... Искам и аз
с устни, молитвено там коленичил,
нашепвайки тихо, във бездни от страст
гола душата без дъх да се свлича.
Но... тихо похъркване чувам отляво,
в душната спалня мирише на пот,
и разумът бавно, напук осъзнава
баналната скука в реален живот.

А луната с насмешка ми намига отвън
сякаш знае, че всичко е фантазия... сън.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me