uFeel.me
Награда
Автор: gancho36,  10 юли 2013 г. в 10:32 ч.
прочити: 328
                               

               В детската градина
               за награди има
               вече плодове узрели,
               вместо точки черни, бели.
                   Радват се дечицата,
                   греят им личицата,
                   който папка, който слушка,
                   получава крушка.
               Който нанка след обяда -
               ей, черешка за награда.
               Ваня стихчето научи
               ягодка получи.
                    Но банана - ах, банана
                    си остана
                    най-голямата награда,
                    но се трудно пада.
               А пък вчера тоя Влади
               си наградата изяде,
               ей в джобчето в престилката
               само е костилката!
                    Днеска Митко хем не слуша,
                    хем не иска круша,
                    ей го супата разлива,
                    а пък иска слива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me