uFeel.me
НЕсгодини
Автор: mese4inko,  1 август 2012 г. в 10:00 ч.
прочити: 278
Усърдно пия чая от коприва,
та да правя булката щастлива.
Тя пък ми се дърпа като котка дива:
\"Остави, дебела съм, не съм красива.\"
Аз не се срамувам и изричам:
\"Те такива ги обичам!\"
Спирам с нея да се зоря,
безрезултатно все да споря.
Има други хубавелки, пухкавелки,
ще се \"жертвам\" да се \"сборя\".
Или пък ще мина на лимонена диета
и с бастунчето едва, едва ще кретам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me