uFeel.me
НЕВОЛЯ
Автор: dadi281,  4 май 2011 г. в 10:33 ч.
прочити: 308
Рекоха: \"картофи да садим\",
то затъ картофа е любим,
ама де пари за семе...,
пък и работим - няма време.

Затуй между почивките във двора
ще си береме без умора,
лапад и коприва,
за хапване и за аперитива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me