uFeel.me
НЕКА ДА ПЕЕ ПЕНКА
Автор: Liliyanaandreeva,  2 април 2011 г. в 14:32 ч.
прочити: 227
НЕКА ДА ПЕЕ ПЕНКА

Като ми пееш, Пенке,
знай, че те подслушвам,
с чана зънкаш, бенке,
но аз си се ослушвам!...

За правдата съм сляп,
за свободата – глух,
имам си олио и хляб
и завивки с гъши пух…

Пей си волно песента,
аз ще те подслушвам,
за правда и за свобода -
пак ще се ослушвам!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me