uFeel.me
НАД ЛОНДОН НЛО ВИДЕЛИ
Автор: melodia,  27 юни 2011 г. в 22:15 ч.
прочити: 241
 

Над Лондон НЛО видели.

Захласнали се фотографи,

а даже и случайни минувачи,

набързо с камерите  чудото заснели.

Наистина, в небето ведро,

сред бели облачета и амури,

явили се, светкавично, в неделя ,

светли, кръгли като топки,

летящи във триъгълник обекти ...

Дали небесна ескадрила

решила е да ни покаже тайни,

от векове -  дълбоко пазени?

Или пък  времето дошло е вече

да станем ние първите свидетели

на трансформации, (почти вълшебни)

на разума и мисълта ни,

толкова човешки земни?

А лондончани са категорични:

 - Видяхме необикновено шоу!

 То за нас е чиста истина!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me