uFeel.me
Мерак и възможност! :)
Автор: pin4e,  5 юли 2010 г. в 09:24 ч.
прочити: 498
( да съ чите меку! Нейде къдя нощя,
 румънтичну!) :)))


Каква жина съм \'ич биля ни знам,
чи фсе ма дърпа тъй, пусряд нущята-
да копам румънтичну, на лунъ!
Чи някогиш въря и по нататък...

Пу ношница или комбилизон,
и дибидюс, когато падни ляту.
Закоту аку й някуй друк сизонт
беля ши си дукарам на главътъ!

Комшията ми - въййй, чи пизивенк,
са блещи приз оторенити порти!
Винъш му панна цялоту чине
и чак ду зарантъ гу местих. Зорлем!

Гуран инъ ракия си налей
и йощи ф шес\' сахатя йе захъркал
кът някуй бизпудобен дерибей.
Въри, чи спи до тоа звукуф пъкъл!

Затуй съм, виш ма на, на тоа хал.
Ни са уплаквам. Даже ви са фаля!
Закоту Бог ми й взел, ама ми й дал
мирак, па и възможнус\' - да купая!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me