uFeel.me
Майтап, бе Уили! :))
Автор: pin4e,  12 октомври 2010 г. в 21:28 ч.
прочити: 516
пиянска лирика, на трезво :))))


Кой остави капака!? Проклета тоалетна чиния!
Все скандали ми правиш... Каква оглупяла коза!
Замълчи за минутка, поне да довърша ракията,
че така я преглъщам със дъх на резлива боза.

Остави ме отново да лъжа, да пуша, да пия...
Всички гарги са рошави, дето живеят във мен!
Що така истерИчиш?! Метлиста фърчаща фурия!
Приповдигната фльорца! Един уморен сутиен!

Ще ти тресна вратата отвън и тогава да видиш,
как ще цивриш напето над вирнат пикливо капак!
Ти си просто жена - да търпиш и понасяш обиди,
от такъв като мене -  загубен съпругов глупак.

2005

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me