uFeel.me
Мартенско тенеке
Автор: naia,  10 октомври 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 281
Тази пролет баба Марта
хич не й се бърза.
Вместо мартеници -
грозна тенекия върза.
Дископатията гърба
от болка й къса...
Всички питаме "Къде е,
що ни изостави?"
Вместо пролет да дойде,
пак е февруари.
Пак е кучи студ и кошмари...
Този малък Сечко
на тешкар се прави,
пълен с комплексарски изяви.
Той навярно Баба Марта
грубо е наритал,
затуй момата стара
не сме е да се появи..
Не страдай, не се страхувай мило бабче,
я при нас върни се ти
да те черпи ме с кебапче,
с гроздова и винце от старите бъчви.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me