uFeel.me
МУХА
Автор: Dancho,  4 март 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 320
Дребна мушица в супата плува,
като хищна акула плячката гони.
Тлъстата мръвка сиромах я купува
и тъжни сълзи безропотно рони!
Пусти мангизи! Не стигат за хляб,
а мухата в чорбата се кефи.
Законът в страната е толкова сляп,
че мухите навсякъде имат кенефи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me