uFeel.me
МЕДЕН МЕСЕЦ
Автор: aborigen,  18 юни 2011 г. в 09:25 ч.
прочити: 232

Не исках да деля постеля,

добре се чувствах единак.

Но ето - сляпата неделя

прекрачи и през моя праг.

 

И вместо твърд ерген последен,

осъмнах младоженец пръв.

А след това - на месец меден

с половинката като такъв!

 

Вживян в съпружеската роля,

не смогвах да й угодя.

Капризи, глезене на воля...

Солен излезе ми меда.

 

А месецът се запротака...

Докато осъзнах съвсем,

че вътре съм и с двата крака.

О, Боже мой, какъв серсем!

 

Добре си бях ерген последен,

ала натресох си го сам.

Да карам вечен месец меден,

какво е с търтей, вече знам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me