uFeel.me
Любовно
Автор: Danny.di,  17 юли 2013 г. в 18:28 ч.
прочити: 339

Как хубаво е, че те има;
като клюкарки двамата сме с теб
и често ми акъла взимаш
с това, че с крачка все си по- напред!

Не може нещо да не знаеш,
за нищо не забравяш ти.
Затуй за всичко аз нехая-
годишнини, рождени дни...

Единствено не можеш, жалко,
да готвиш да переш по малко.
Но с чистенето ще се справя,
ако с теб не се аз заиграя.

Как хубаво е, че те има.
Ти- мой любим, аз- теб любима;
ти, болко моя, мрак и свет;
ти- мой любими, интернет.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me