uFeel.me
Любоффф
Автор: Humoreska,  2 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 1001
Хахо-хихо
шшт! По-тихо!
Шушу-мушу
в мойто ушу.
Цуна-муна...
мляс кратуна!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me