uFeel.me
Любима Моя
Автор: mese4inko,  18 декември 2012 г. в 06:58 ч.
прочити: 417

Толкова си гъвкава и тънкоснажна!


Обичам те, и за мен си важна!


Не носиш ти душа продажна.


Колената ти обичам да разтягам,


тъй приятно е над теб да се напрягам.


Пот и ласки аз за теб не жаля 


и пред приятелите верни все те хваля.


Когато в ръцете ми плющиш и се извиваш,


ти с лекота дистанции достойни припокриваш.


С теб забравям ядове кахъри, 


не усещам ни жеги ни \"бахъри\".


И най-важното- не си ми скандалджийка,


затуй си те обичам, любима моя пръчко Зарганджийка!


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me