uFeel.me
Луда баба след секс
Автор: yossifova,  4 февруари 2009 г. в 02:11 ч.
прочити: 314

Как ме пощипна,

как ме подръпна.

Ох, че ми смаза

от болки кръста.

 

 

Бедрото ляво

сякаш ми скъсна

и към гърба ми

пареща лапа пусна.

 

 

Премаляла и потна

в леглото ме спусна,

наляво - надясно

въртя се кръшно.

 

 

Стена и пъшкам

от конвулсии тръшната,

чак по петата ми

иглички ме скръцнаха.

 

 

Докторът рече ми

безмилостно диагнозата -

дископатия съм имала

на втори прешлен.

 

 

Викали й гальовничко -

"луда баба след секса".

Не знам кога (дали) си тръгна.

А беше млад доктора! :)))

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me