StihoveBG.com
Начало

Статистика
   Произведения: 162,151
   Потребители: 12,338
   Автори: 3,990
   Коментари: 308,007
   Точки: 2,633,332
   Съобщения: 133,423
   Лексикони: 4,481
   Снимки: 10,754

Следете ни в
Следете stihovebg в Facebook Следете stihovebg в Twitter
Творба - информация

Логиката - или...

Вдъхновено от И.К.

 

Логика, Истина, Живот, Прераждане, Любов, Вселена, Развитие, Интуиция... можете да добавите всичко към този списък. Всичко, което ви дойде на ум.

НИЩО ОТ ТОЗИ СПИСЪК НЕ СЪЩЕСТВУВА!

Това са го споменали отдавна екзистенциалистите  - много отдавна. Може да се приеме и само като хипотеза... Но замислете се само: Защо пророците познават в поне 70-80%??

Има само едно обяснение: Всичко това вече се се случило - и отдавна не съществува. Един филм на живо - който само пътува като фина материя клоняща към минус безкрайност. Аргумента ми: Този филм пътува, както светлината на отдавна загинала звезда. Съществуването е една видео-касета - която можеш да си пуснеш от началото към края - или от края към началото. НЯМА НИЩО В ПРОСТРАНСТВОТО. Само един сън - който е вече изсънуван и както казах - върви по аналогия на светлината която виждаме като звезда - но нея отдавна я няма. НЯМА НИЩО И ВЪТРЕ В НАС.

НИЕ СМЕ НЕЧИЙ СЪН - НО И ТОЗИ НЯКОЙ ВЕЧЕ НЕ СЪНУВА. 

Точно както в един незнаен ден - и ние ще спрем със съновидението, което наричаме: Живот.  Риторичен въпрос: Защо виждаме и насън - когато очите ни са затворени? Видвеоплеър ли имаме в мозъка? Къде е логиката??!! ЛОГИКАТА!!! Учените не обичат да говорят по тези въпроси, защото си служат с ЛОГИКАТА :)

Сънят е по-истинското ни състояние. Ако на сън падаме в бездна - това просто се случва без логика и илюзии. Докато в *Реалността* си фантазираме: *Може и да не пропадна*

Айнщайн е имал слаби оценки по математика /браво на неговите даскали - сигурно са имали ЛОГИЧНИ аргументи/. И не мисля, че е имал и фантазия. Чрез математиката обаче е открил относителността. Имал е и късмет. Моят риторичен въпрос е: Кой всъщност е Айнщайн? Тесла или Алберт :) Всичко е относително. Добре дошли в това нелогично есе. То витае в така нареченото "Информационно поле". Но и то не съществува - съответно и есето ми - хем го има - хем го няма. 

 

 

ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА

ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА

 

ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА

ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА ЛОГИКАТА


vote гласувай за творбата | favor добави в любими | send изпрати на приятел
comment напиши коментар | error открих грешка | alert сигнализирай за нередност
save as txt свали като txt | save as doc свали като doc | save as pdf свали като pdf

автор:

раздел: Поезия -> Хумористична
публикувана на: 2018-07-22
прочитания: 66
точки: 4 (виж далите точки)
коментари: 2 (виж коментарите)
препоръчано от: 0 (виж препоръчалите)

Вход