uFeel.me
ЛЕЧЕБНИЦА БДИМ
Автор: Slava56,  26 август 2008 г. в 13:24 ч.
прочити: 418

Дедо млад изОка вчера:

- Скапъ ми съ... хардуйеръ!

Рекъх, значи, да съ логнъ,

амъ... ни можах да смогнъ.

Как сигъ ши съ пукажъ,

как на булкити ши кажъ?!

 

Дедо Жоре пък му рече:

- Ставай член на БДИМ, човече!

Тука наш`ти баби драги

майсторят отвари благи.

Бързу лек шъ ти намерът -

ш`ти упрайът... хардуйеръ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me