uFeel.me
Край
Автор: mena,  30 януари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 802
Гледам ти грозната мутра,
като на картинка от Кама Сутра.
Нищо не ми идва в главата,
освен да ти посоча вратата.
Нямам какво да ти кажа,
мога само един пръст да покажа!
Крайно време е вече
да се махна от теб далече!
Вземам багажа и котката
и си тръгвам с на манекенка походката!
Слагам край на тоз роман,
писна ми! Ти нямаш срам!
Според моето скромно мнение
ти направих улеснение!
Ракийката, салатката сложи,
приятелите, да го отпразнуваш, покани.
А на сутринта с махмурлук,
ще ти се усмихна аз напук!
И недей много да се палиш,
да не се излишно натовариш!
Със писането бях дотук -
от утре ще ме чука друг! :)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me