uFeel.me
Кой за какво си мисли...
Автор: vesan,  18 ноември 2009 г. в 19:06 ч.
прочити: 282
(из цикъла „Вицове в рими”)

- Не се ядосвай скъпа, но когато
със тебе правя секс, си мисля често
за други мацки!
Фръцна се жената;
- Ах ти, простак такъв! А аз пък вместо
това, за тебе винаги, когато
с мъже съм други, мисля си в кревата!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me