uFeel.me
Конкурсно стихосъобщение
Автор: Lucky,  26 март 2011 г. в 13:29 ч.
прочити: 249
БДИМско село, чуйте -
Имам съобщение -
КОНКУРС ОБЯВЯВА
НА КОЛБАСИТЕ КРАЛЯ
МОТО РАЗЛИЧНО
НО СЪВСЕМ ПУЙТИЧНО
Търси се значи,
ЗА ВСИЧКИ СКАРИ И
МЕСТНИ КОЛАБАСИ
Кой са открои най-накрая
5 кила салами и луканки
Получава!!!
Можи тука да са отзувете,
Или си пишете ридувете,
у Фейса на дуваря,
На купон с усмивки,
мисля, най-приляга!


Пиша туй стихо съобщение
на цело село Бдимско
с млба и голему уважение -
да са напрегнат сивите клетки
в поетични кратки плетки
с две три думи
публиката привличете
а после давам банкетче!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me