uFeel.me
Кога не трябва спал!
Автор: vesan,  11 ноември 2009 г. в 20:41 ч.
прочити: 210
(из цикъла \"Вицове в рими\")

Мете си Вуте рано сутрин двора,
а Нане му се чуди и говори;
„Бре, м`аа му, съседе, оти рано
по дворо да метеш си се зафанал
и дека ти е Пена?” „Пена дреме.”
„Е оти бре съседе?” „Па навреме
кога жених се, я се бех успал,
та затова сега на тоз съм хал!”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me