uFeel.me
Камина
Автор: Desy,  5 юни 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 494
Гледам аз камина
и казвам на моята дружина:
- Пламъче от тук мина,
момъче от там взема,
годеница млада мома.
Всички моми й завиждат и викат:
- Що взе нея, момко?
- Що не взе мене, момко?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me