uFeel.me
Какво е туй където падна?
Автор: vesan,  3 декември 2009 г. в 18:59 ч.
прочити: 222
( из цикъла „Вицове в рими”)

По пеньоар във хола рано
седи и пие си кафето
пред телевизора Ивана.
Внезапно дъщеря й Бети
връхлита рошава и боса,
възбудена и по пижама,
и заредена с куп въпроси
тя любопитно пита; „ Мамо,
какво, кажи ми, снощи падна
във спалнята и ти на тати
му каза колко е досадно,
че няма сила на земята,
която да го вдигне вече.
Какво е? Колко е голямо?”,
не спира малкото човече
да бъбри и да пита мама.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me