uFeel.me
КОКОШКИТЕ МИ ПЛАЧАТ ЗА ШОПЕН
Автор: zefpet,  26 март 2012 г. в 12:25 ч.
прочити: 503

Кокошките ми плачат за Шопен,
но чуват повсеместната ни чалга.
Дере се тъпо някакъв кретен,
навирил задни части, като гайда.

Яйцата си нещастни ще снесат –
от`де Шопен във тая чалготека.
Но снасят, че мърцина ще умрат
и лъжат, че са влюбени в гюбека.

Защо не могат волно да летят,
да хвръкнат чак в горите тилилейски?
Петелът строг размахва важно прът
и хили се съвсем по европейски.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me